E
R
b
i
j
!
Gezinshuis ERbij

Werken bij

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures binnen het gezinshuis.

Stage

Gezinshuis ERbij is een door het SBB erkend leerbedrijf en werkt actief mee aan de ontwikkeling van toekomstige hulpverleners. Studenten van de opleiding MMZ 4 - specifieke doelgroepen, Social Work en Toegepaste psychologie kunnen bij ons hun stage uitvoeren. Wij verwachten een actieve werkhouding, leergierigheid en dat je uitdaging zoekt in je werk.

We vragen van je onregelmatig te werken, dit betekent in de avond- en ochtenduren maar ook in weekenden of vakanties. We vinden het belangrijk dat je passie hebt voor het werk met kinderen.

Als je stage wil lopen binnen ons gezinshuis moet je stevig in je schoenen staan en van aanpakken houden. Creativiteit, flexibiliteit en sensitiviteit zijn eigenschappen welke helpend zijn in het contact met de kinderen.

Stage - Gezinshuis ERbij

Daarnaast hebben wij een voorkeur voor stagiaires welke werken vanuit een christelijke identiteit.

Wordt jij enthousiast van het bovenstaande, stuur dan een e-mail met je motivatie en een CV. Het is fijn als je daarbij duidelijk zet in welke periode jij stage zou willen lopen en voor hoeveel uur je beschikbaar bent. Wanneer we een geschikte stageplaats hebben, wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Wij vragen voor al onze stagiaires een VOG aan.

Vrijwilligers

Ons gezinshuis zou niet kunnen bestaan, zonder onze vrijwilligers.

M.

Iedere vrijwilliger die bij ons gezinshuis betrokken is, doet iets waar hij of zij blij van wordt. Denk hierbij aan logeeropvang, klusjes in huis, sporten met de kinderen of samen met hen muziek maken.

Heb je interesse om ons te helpen? Neem dan contact met ons op.

We zoeken op dit moment specifiek naar iemand die kan helpen met het onderhoud van de fietsen.Vertrouwenspersoon

Voor al onze medewerkers, vrijwilligers en stagiaires is er een vertrouwenspersoon beschikbaar.