E
R
b
i
j
!
Gezinshuis ERbij

Wie zijn wij

Even voorstellen...

Wij zijn Rimmer en Ellen, 31 en 34 jaar oud. Wij zijn in 2017 getrouwd en sinds 2019 werkzaam als gezinshuisouders. Naast het werk als gezinshuisouder werkt Rimmer ook nog bij de overheid. Ellen heeft na jaren gewerkt te hebben op verschillende woongroepen haar baan opgezegd om zich volledig te richten op het gezinshuis. We zijn begonnen met 3 kinderen in het gezinshuis, Nu zijn er meestal 6 of 7 kinderen in huis.

Djangu

Djangu - Gezinshuis ERbij

Dit is de meest eigenwijze bewoner van ons gezinshuis. Djangu is dol op aandacht en vindt het fijn om geknuffeld te worden. Daarnaast houdt hij enorm veel van wandelen in de natuur. We doen daarom regelmatig een grote wandeling in de natuur. Dit is niet alleen leuk voor Djangu maar goed voor iedereen.

Blue

Blue - Gezinshuis ERbij

Onze kat heeft zijn naam te danken aan zijn mooie blauwe ogen. Het is een ontzettend luie en lieve kat. Blue is een allemansvriend zelfs van Djangu.

Pieter

Pieter - Gezinshuis ERbij

Net als in de film is Pieter altijd opzoek naar avontuur. Hoe kan ik de kippen op stok jagen? Of waar kan ik ontsnappen? Als je hem eenmaal gevangen hebt dan vindt hij het fijn om geknuffeld te worden.

De kakelende dames

De kakelende dames - Gezinshuis ERbij

Er lopen vier dames bij ons in de voortuin. Als we geluk hebben leggen ze in de zomer een lekker eitje.

Ze leven samen met Pieter in hetzelfde hok. Met elkaar zorgen we er voor dat het hok schoon blijft en dat ze genoeg te eten hebben. Ze zijn erg tam en vinden het leuk om geknuffeld te worden en gaan ook graag op je schoot of hoofd zitten.